Menyer
Trerätters
Här sätter ni som kund ihop er egen 3-rättersmeny på det sätt ni önskar och väljer kanske även till någon eller några aptitretare till fördrinken
Aptitretare
Skagenröra på kavring med syltad rödlök 20:-/st
Västerbottenpaj med löjrom 25:-/st eller med tångkaviar 20:-st
Örtcheesecake med oxtartar & krasse 20:-/st
Förrätter
Toast Skagen med handskalade räkor och husets smörstekta bröd 155:-
Lågtempad lax med kimchimajo, syrlig pak choy, frasiga risnudlar & forellrom 145:-
Löjrom med smulad gräddfil, krämig & krispig jordärtskocka samt syltad rödlök 160:-
Ost & charkbricka med säsongens marmelad, fröknäcke & marinerade oliver 145:-
Vegetarisk förrätt efter säsong 145:-
Varmrätter
Kalv med potatis & västerbottenkaka, rödvinssky, krämig och frasig morot 245:-
Knaperstekt ankbröst med potatispure, säsongens svamp, spetskål & sherryvinägersky 255:-
Oxrygg med potatisgratäng, vitlöksstekta haricot vert, bakade kvisttomater samt rödvinssky 245:
Torsk, säsongens svamp, beurre blanc, potatisroyal & jordärtskocka 260:-
Rödingfile med sandefjordssås, stenbitsrom, gräslök, potatispuré & gulbeta 260:-
Vegetarisk varmrätt efter säsong 245:-
Desserter
Vit chokladpannacotta med passionsfruktsorbet & lakritsmaränger 110:-
Huset äpplekaka med vaniljsås 95:-
Choklad i variation med hallon & maräng 115:-
3 sorters ost marmelsd & fröknäcke 125:-
Kaffe & the på buffe 25:- (vid medhavd tårta tillkommer en serveringskostnad på 25:-)
Lunchpaket 150:- /pers, min 30 pers
Här tillkommer det inga andra kostnader
Dagens varma lunch
Sallad & hembakat bröd
Bordsvatten
Kaffe